Ohjelma 2015

dancemessu tanssia kuva uolevi salonen375Kantaaottavaa ohjelmaa elävästä elämästä

Kouvolan ohjelman rakentaminen on startannut keväällä 2014.

Ohjelmasuunnittelussa on lähdetty selkeästi kirkon ammattilaisten & vapaaehtoisten sekä toisaalta kouvolalaisen ja kaakonkulmalaisen suuren yleisön tarpeista ja odotuksista. Kirkkopäivien taattuun tapaan luvassa on rajoja ylittäviä elämyksiä ja näkökulmia kirkosta niin kirkon piirissä toimiville kuin suurelle yleisölle.

Ammatillisen, yhteiskunnallisen ja hengellisen ohjelman lisäksi Kouvolassa on  kirkkopäivätapaan tarjolla kulttuuria oopperasta yhteislauluihin ja mustasta gospelista Suurella Sydämellä -jäähallikonserttiin.Voit hengähtää hiljaisuudessa, keskustella klubeilla, nauttia ulkoilmabrunssista tai keskittyä tekemään hyvää Hyvän tekemisen torilla.

Ohjelmanumeroita on kokonaisuudessaan tulossa noin 60. Ohjelma tarkentuu ja päivittyy lähes päivittäin vuodenvaihteeseen asti, jolloin kohtuullisen valmis tarjonta on selattavissa tällä sivulla. Pysy kuulolla!

Kysymyksiä? Ota yhteys Kirkkopäivien kokonaisuutta luotsaavaan Jari Kupiaiseen.

Jari Kupiainen, kehityspäällikkö
p. 040 355 1614