TULE KOHTAAMAAN!

Kirkkopäivät kutsuu värikkääseen viikonlopputapahtumaan Jyväskylään 17. – 19.5.2019.  Varaa aika kalenteriisi ja seuraa tapahtuman rakentumista näiltä sivuilta.

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat yhdessä

Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteinen viikonloppu kokoaa Jyväskylän seudun asukkaat sekä kirkon työntekijät, luottamushenkilöt ja lähetysväen värikkääseen juhlaan keskelle Suomea toukokuisena viikonloppuna 2019.

Työntekijöiden koulutustapahtuman ohella päivät ovat mainio tilaisuus kevätretken järjestämiseen isommallekin porukalle. Lähetysjuhlien maksuton ohjelma tuo kansainvälisyyden ja globaalin kirkon keskelle Jyväskylää.

Laatuohjelmaa kohtuuhintaan

Kirkon ja kristillisten järjestöjen työntekijöille suunnattu koulutuksellinen ohjelmakokonaisuus sijoittuu perjantain alkuiltapäivästä lauantai-iltapäivään. Jyväskylän Yliopiston alueelle sijoittuvan koulutusosion hinta on vain 80 euroa. Työntekijöille suunnatussa ohjelmassa painottuvat erityisesti:

  • kasvatus, koulutus ja työ
  • diakonia ja hyvinvointi
  • kansainvälisyys ja lähetys

Ohjelmassa on oma kokonaisuutensa myös seurakuntien luottamushenkilöille. Vinkki! Soveltuisiko kirkon toimintaa monipuolisesti peilaava viikonloppu sisäänajona oman seurakuntasi luottamustoimissa aloittaneille?

Majoitusvaraukset hoitaa keskitetysti Jkl Booking. Ennakkotiedusteluja ja varauspyyntöjä voi tehdä jo nyt, mutta varausjärjestelmä avataan lokakuussa 2018. Yhteystiedot p. 014 339 8144, booking@jklpaviljonki.fi

Lipunmyynti avautuu lokakuussa 2018 tälle sivustolle.

Tuttuun tapaan laaja kirjo kulttuuria

Lauantain laaja, Jyväskylän keskustaan levittäytyvä maksuton kulttuuriohjelma rakennetaan yhteistyössä jyväskyläläisen Yläkaupungin Yö -tapahtuman kanssa. Suosittu tapahtuma kokoaa vuosittain noin 20.000 kävijää. Erityisesti juuri lauantaipäivä soveltuu anniltaan kaikille  Jyväskylän seudun asukkaille sekä ryhmille kevätretken määränpääksi!

Ennakkotiedot Kirkkopäivien ohjelmasta julkaistaan lokakuussa 2018 kirkkopaivat.fi-sivustolla.