LIPUNMYYNTI

Kirkkopäiväliput ja Gospelia kaikille! -konsertin liput ovat nyt myynnissä.

Kouluttaudu Kirkkopäivillä – koko viikonlopun ohjelmat vain 82,50 €

Erityisesti Kirkkopäivien ammattiväelle suunnattu koulutuksellinen ohjelmaosuus on Jyväskylässä koottu perjantai-iltapäivään ja lauantai-aamupäivään ajoittuvaksi napakaksi kokonaisuudeksi. Koulutussisällöissä pureudutaan voimalla ja innolla kirkon tulevaisuuden ja työn haasteisiin, johtajuuteen, kansainvälisyyteen ja diakoniaan.

Jokaiselle kirkon kentän työntekijälle ja vastuunkantajalle suosittelemamme koulutuksellisen osion hinta on 82,50 (sis. palvelumaksun 2,50). Samalla lipulla pääset kaikkiin koulutusohjelmiin ja nautit myös Kirkkopäivien muusta tarjonnasta. Koulutusosioon kuuluvat ohjelmat näet helposti Ohjelma-välilehdeltä klikkaamalla Koulutus-painiketta.

Tee tilaus ajoissa! Ensimmäiset 800 lipun ostanutta pääsevät samalla lipulla perjantai-illan Gospelia kaikille! -konserttiin, jonka hinta erikseen ostettuna on 16,50 euroa. Alle 12-vuotiaat pääsevät konserttiin maksutta.

Gospelia kaikille! -konsertin lippu pe 17.5.2019 / 16,50 €

Kirkkopäivien perjantai-illan Gospelia kaikille! -aloituskonserttiin klo 20 – 21 myydään liput erikseen hintaan 16,50 euroa (sis. palvelumaksun 1,50). Nopeimmat kirkkopäivälipun ostaneet pääsevät konserttiin koulutusosion lipulla. Lue lisää konsertista.

Liput myy Liveto

Kirkkopäiväliput ja Gospelia kaikille! -konsertin liput myydään Liveton kautta. Osta lippusi oikealta löytyvän Osta liput -toiminnon kautta.

Vaihda Liveton toimittama sähköinen kirkkopäivälippu Jyväskylään saavuttuasi tapahtumarannekkeeseen Kirkkopäivien infopisteellä. Infopiste sijaitsee Jyväskylän yliopiston päärakennuksessa.

Gospelia kaikille! -konsertin lippua ei tarvitse vaihtaa. Konserttilippuja voi ostaa Liveton lippukaupasta. Infopisteillä on asiakkaita varten käytössä tietokone, jolla voi ostaa lipun paikan päällä. Lippujen osto onnistuu myös omalla kännykällä. Huomioithan, että infopisteillä ei ole lippujen käteismyyntiä! Infopisteen henkilökunta auttaa tarvittaessa lipun ostotapahtumassa.

Kaikki liput ostetaan Liveton lippukaupasta ja tapahtuman infopisteistä.

Liput voi maksaa verkkopankin kautta tai Visa, Visa Electron sekä MasterCard- korteilla. Luottokorttimaksuissa on käytössä myös todentamiskäytäntö Verified by Visa (VbV) tai MasterCard SecureCode (MCSC).

Voit maksaa ostoksesi myös laskulla. Lippuja voi tilata laskulla Liveton asiakaspalvelusta, jolloin laskutuslisä on 12,40 €. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@liveto.fi ja kerro seuraavat tiedot:

-Mitä lippuja tilaat

-Lippujen määrä

-Yrityksen/seurakunnan/tilaajan nimi

-Postiosoite

-Mahdollinen y-tunnus

-Verkkolaskutusosoite (jos on)

-Tilaajan sähköposti.

Liveto toimittaa sinulle laskun, ja laskun suorituksen jälkeen liput tulevat ilmoittamaasi sähköpostiin.

Lippuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Liveton asiakaspalveluun asiakaspalvelu@liveto.fi tai 0600-30005 (1,78€/min).

Runsaasti maksutonta ohjelmaa

Koulutusosion jälkeen lauantai-iltapäivästä alkavat ohjelmat ovat maksuttomia. Ilmaisohjelma on musiikki-, taide- ja kulttuuripainotteista ja osa ohjelmatarjonnasta sopii hyvin koko perheelle. Kirkkopäivät toivottaa myös jyväskyläläisyleisön sankoin joukoin tutustumaan 2000-luvun kirkkoon. Kaikki viikonlopun messut ja hartaudet sekä Lähetysjuhlien ja Yläkaupungin Yö -tapahtuman kanssa tuotettavat ohjelmat ovat myös maksuttomia.