LIPUNMYYNTI

Ohjelmaan voi osallistua sekä paikan päällä että virtuaalisesti

Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien #yhdessä2021-viikonlopputapahtuman maksullinen ohjelma sijoittuu korona-avarasti Ainolan puistoon kohoavaan tapahtumatelttaan, Radisson Blue -hotellin Ainola-saliin sekä Oulun tuomiokirkkoon, jonka ohjelma muuttuu maksuttomaksi perjantai-illasta alkaen.

Lippuja tapahtumapaikoille on turvallisuussyistä myynnissä vain rajoitettu määrä, mutta ilman lippua jääneetkin pääsevät osallistumaan #yhdesssä2021-ohjelmiin hankkimalla edullisen virtuaalilipun viikonlopulle.

Lipunmyynti tämän sivun kautta tammikuusta 2021 alkaen

#yhdessä2021-tapahtuman liput tulevat myyntiin tammikuussa samalla kun ohjelma julkaistaan.

• Pääsylipun paikan päälle voi ostaa erikseen perjantaille ja lauantaille. Pääsylippuihin sisältyy oikeus osallistua myös virtuaalisiin lähetyksiin ja palata niihin jälkikäteenkin.
  • Tapahtuman virtuaalilippu sisältää oikeuden seurata jokaisen kolmen lavan maksullisia ohjelmia sekä Tuomiokirkosta striimattavia maksuttomia ohjelmia koko viikonlopun ajan sekä tallenteina.
  • Vinkki seurakunnille: Oulun hybriditoteutus tarjoaa todella hyvän tilaisuuden ostaa edullinen virtuaalilippu isommallekin määrälle työntekijöitänne ja luottamushenkilöitänne!

Ammattilaisohjelman lisäksi Oulun keskustaan levittäytyy viikonloppuna runsas määrä maksutonta ohjelmaa, josta pääsevät nauttimaan kaikki kiinnostuneet muun muassa Rotuaarilla, kaupunginkirjastossa ja Hiljaisuuden talossa. Myös Tuomiokirkon ohjelma on maksutonta perjantai-illasta lähtien. Nuorten oma ohjelma rakentuu keskustan seurakuntatalolle – kun taas pienempi pikkuväki perheineen suuntaa Myllytullin koulun iloiseen menoon. Viikonloppuun sisältyy myös monipuolinen jumalanpalvelus- ja hartausohjelma.

Tapahtumateltan päälavalle on rakenteilla sekä perjantai- että lauantai-illaksi konsertit, joihin voi osallistua erikseen ostettavalla lipulla paikan päällä tai virtuaalisesti.

Ohjelmien teema on Kuuntelen. Ymmärrän. Kunnioitan.