LIPUNMYYNTI

Kirkkopäiväliput ja Gospelia kaikille! -konsertin liput ovat nyt myynnissä.

Kouluttaudu Kirkkopäivillä – koko viikonlopun ohjelmat vain 82,50 €

Erityisesti Kirkkopäivien ammattiväelle suunnattu koulutuksellinen ohjelmaosuus on Jyväskylässä koottu perjantai-iltapäivään ja lauantai-aamupäivään ajoittuvaksi napakaksi kokonaisuudeksi. Koulutussisällöissä pureudutaan voimalla ja innolla kirkon tulevaisuuden ja työn haasteisiin, johtajuuteen, kansainvälisyyteen ja diakoniaan.

Jokaiselle kirkon kentän työntekijälle ja vastuunkantajalle suosittelemamme koulutuksellisen osion hinta on 82,50 (sis. palvelumaksun 2,50). Samalla lipulla pääset kaikkiin koulutusohjelmiin ja nautit myös Kirkkopäivien muusta tarjonnasta.

Tee tilaus ajoissa! Ensimmäiset 800 lipun ostanutta pääsevät samalla lipulla perjantai-illan Gospelia kaikille! -konserttiin, jonka hinta erikseen ostettuna on 16,50 euroa.

Gospelia kaikille! -konsertin lippu pe 17.5.2019 / 16,50 €

Kirkkopäivien perjantai-illan Gospelia kaikille! -aloituskonserttiin klo 20 – 21 myydään liput erikseen hintaan 16,50 euroa (sis. palvelumaksun 1,50). Nopeimmat kirkkopäivälipun ostaneet pääsevät konserttiin koulutusosion lipulla. Lue lisää konsertista.

Liput myy Liveto

Kirkkopäiväliput ja Gospelia kaikille! -konsertin liput myydään Liveton kautta. Osta lippusi oikealta löytyvän Osta liput -toiminnon kautta.

Vaihda Liveton toimittama sähköinen kirkkopäivälippu Jyväskylään saavuttuasi tapahtumarannekkeeseen Kirkkopäivien infopisteillä. Gospelia kaikille! -ohjelman lippua ei tarvitse vaihtaa.

Konserttilippuja voi ostaa Liveton lippukaupasta ja  Kirkkopäivien infopisteissä. Infopisteet sijaitsevat Jyväskylän yliopiston päärakennuksessa ja Kauppakadulla Kirkkotorin yhteydessä.

Kirkkopäivillä ei ole ovilipunmyyntiä. Kaikki liput ostetaan Liveton lippukaupasta ja tapahtuman infopisteistä.

Lippuasioissa voit olla suoraan yhteydessä Liveton asiakaspalveluun asiakaspalvelu@liveto.fi tai 0600-30005 (1,78€/min).

Runsaasti maksutonta ohjelmaa

Koulutusosion jälkeen lauantai-iltapäivästä alkavat ohjelmat ovat maksuttomia. Ilmaisohjelma on musiikki-, taide- ja kulttuuripainotteista ja osa ohjelmatarjonnasta sopii hyvin koko perheelle. Kirkkopäivät toivottaa myös jyväskyläläisyleisön sankoin joukoin tutustumaan 2000-luvun kirkkoon. Kaikki viikonlopun messut ja hartaudet sekä Lähetysjuhlien ja Yläkaupungin Yö -tapahtuman kanssa tuotettavat ohjelmat ovat myös maksuttomia.