LIPUNMYYNTI PÄIVIEN AIKANA LOGOMOSSA JA OVILTA

Kirkkopäivien lisämaksullisiin konsertteihin liput myy Lippu.fi. Katso tarkemmin alla olevasta linkistä.

Liput myynnissä Kirkkopäivien aikana Logomon palvelupisteellä  ja tapahtumapaikkojen ovilla

Kirkkopäivälippujen ennakkomyynti on päättynyt, mutta tapahtuman aikana lippuja voi ostaa Kirkkopäivien palvelupisteestä Logomossa. Palvelupiste on avoinna pe klo 9 – 20 ja la klo 8 – 20. Logomon osoite: Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku. Seurakunnat ja järjestöt voivat ostaa lippuja myös laskua vastaan.

Lippuja yksittäisiin tilaisuuksiin voi ostaa myös tapahtumapaikkojen ovilta niin kauan kuin tilaa riittää.

Kirkkopäivälippujen hinnat

• Kahden päivän lippu (pe – la) 90/50*
  • Yhden päivän lippu (pe tai la) 50/25*
  • Yhden tai kahden päivän lipun sijasta voi ostaa tilaisuuslippuja yksittäisiin tilaisuuksiin 15/10 €* ovelta (vain käteisellä).
  • *Alennukset: opiskelijat, alle 18-vuotiaat, itse maksavat työttömät ja eläkeläiset. Alle 12-v. ilmaiseksi.

Lähetysjuhlien ohjelmat, Kiss my Kirkko -kokonaisuus, Tuomiokirkon, Tuomiokirkontorin ja Vähätorin ohjelmat sekä hartaudet, messut ja seurat ovat maksuttomia (linkki ohjelmaan).

Lipun hintaan ei sisälly aterioita. Logomon ateriat tulee varata 15.5. mennessä. Lisätietoja ruokailuista Hyvä tietää -sivulla.
Kerää ryhmä: Joka kymmenes kahden tai yhden päivän lippu on maksuton.
Ruotsinkielisten kirkkopäivien ohjelma ei sisälly lipun hintaan.

Lippu.fi :stä voit ostaa ennakkolippuja lisämaksullisiin konsertteihin