LIPUNMYYNTI

Osta Kirkkopäivä-liput ja Gospelia kaikille! -liput ennakkoon tästä

Runsaasti maksutonta ohjelmaa

Kirkkopäivät toivottaa jyväskyläläisyleisön sankoin joukoin tutustumaan 2000-luvun kirkkoon. Koulutusohjelmia lukuunottamatta lähes koko viikonlopun tarjonta on maksutonta. Ilmaisohjelma on musiikki-, taide- ja kulttuuripainotteista ja soveltuu suurelta osin koko perheelle. Kaikki viikonlopun messut ja hartaudet sekä Lähetysjuhlien ja Yläkaupungin Yö -tapahtuman kanssa tuotettavat ohjelmat ovat myös maksuttomia.

Saavuthan erityisesti yliopiston päärakennuksen ja Kaupunginkirkon suosituimpiin ohjelmiin ajoissa varmistaaksesi mahtumisen.

Gospelia kaikille! -aloituskonsertin lippu pe 17.5.2019 / 16,50 €

Kirkkopäivien perjantai-illan valovoimainen aloituskonsertti on muusta konsertti- ja kulttuuritarjonnasta poiketen maksullinen. Gospelia kaikille! -liput myydään Liveton kautta hintaan 16,50 euroa (sis. palvelumaksun 1,50).  Lue lisää konsertista.

Kouluttaudu Kirkkopäivä-lipulla!
Koko viikonlopun ohjelmat vain 82,50 €

Erityisesti Kirkkopäivien ammatti- ja luottamusväen tarpeisiin rakennettu koulutuksellinen ohjelmaosuus on koottu perjantaista lauantain alkuiltapäivään kestäväksi kokonaisuudeksi. Koulutussisällöissä pureudutaan kirkon tulevaisuuden ja työn haasteisiin, johtajuuteen, kansainvälisyyteen ja  diakoniaan.

Koulutukselliseen osioon oikeuttava Kirkkopäivä-lippu maksaa 82,50 (sis. palvelumaksun 2,50). Lipun hintaan kuuluvat ohjelmat näet Ohjelma-välilehdeltä Koulutus-painiketta klikkaamalla. Samalla lipulla nautit myös Kirkkopäivien muusta tarjonnasta.

Työntekijöiden koulutustapahtuman ohella päivät ovat mainio tilaisuus kevätretken järjestämiseen isommallekin porukalle. Lähetysjuhlien maksuton ohjelma tuo kansainvälisyyden ja globaalin kirkon keskelle Jyväskylää.

Osta liput ennakkoon

Jotta vältyt ruuhkalta paikan päällä, suosittelemme ehdottomasti ostamaan liput etukäteen Liveton verkkokaupassa, jonne pääset Osta liput -toiminnosta. Maksu tapahtuu verkkopankin kautta tai Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla.

Kannattaa olla ajoissa! Ensimmäiset 800 lipun ostanutta pääsevät samalla lipulla perjantai-illan Gospelia kaikille! -konserttiin.

Kysyttävää? Kaikissa lippuasioissa voit olla yhteydessä Kirkkopäivä-toimiston lisäksi suoraan Liveton asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@liveto.fi tai 0600-30005 (1,78€/min).

Sähköiset liput vaihdetaan perillä rannekkeeseen

Kun saavut Jyväskylään, käy vaihtamassa saamasi sähköinen Kirkkopäivä-lippu tapahtumarannekkeeseen. Vaihto tehdään Kirkkopäivien infopisteillä, jotka löytyvät selkeästi ohjeistettuna Jyväskylän yliopiston päärakennuksesta ja Kirkkopuiston kulmalta (lasikontti).

Paikan päällä ei ole käteismyyntiä, mutta lipun voi hankkia vielä seuraavasti:

• Omalla kännykällä tilaamalla.
  • Infopisteen asiakastietokoneella (henkilökunta auttaa tarvittaessa).
  • Kummassakin tapauksessa sähköinen lippu vaihdetaan rannekkeeksi infopisteellä.
  • Oman mukavuuden takaamiseksi suosittelemme ostamaan lipun etukäteen.