Kirkkotorilla kohdataan

Kirkkopäiville Jyväskylään pystytetään 17. – 18.5.2019 värikäs Kirkkotori, jossa järjestöt, Kirkkopäivien yhteistyökumppanit sekä eri alojen yrittäjät esittelevät monipuolista tarjontaansa ja palvelujaan Kirkkopäivä-yleisölle. Kirkkotorille on vapaa pääsy.

Tee ennakkovaraus Kirkkotorille

Tiedot Kirkkotorin aukiolosta ja osastojen hinnoista ja sijainnista päivitetään näille www-sivulle syksyn aikana.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Kirkkotorin kojut pystytetään keskustan kävelykadun, Kauppakadun varteen. Kauppakatu laskee perinteisenä katuna Yläkaupungilta, yliopiston kampuksen kulmilta alas Kirkkopuistoon, josta eteenpäin se jatkuu kävelykatuna aina alakaupungin sydämessä, Aren aukiolla sijaitsevaan päätepisteeseensä asti. Katso kohde Google Maps -kartasta tästä.

Halutessasi voit ilmoittaa yhteystietosi osoitteeseen kirkkopaivat@kirkkopalvelut.fi, jolloin saat lisätietoa osastojen sijoittelusta ja hinnoista jo etukäteen ennen varsinaisen myynnin alkamista.