#YHDESSÄ2022

Kirkkotoripaikat ovat nyt varattavissa

Ouluun pystytetään 20. – 21.5.2022 värikäs Kirkkotori, jossa järjestöt, yhteistyökumppanit sekä eri alojen yrittäjät esittelevät tarjontaansa ja palvelujaan #YHDESSÄ2022 Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntien yhteistapahtuman yleisölle. Kirkkotorille on vapaa pääsy. Kirkkotori sijaitsee Oulun teatterin aula- ja lämpiötiloissa sekä teatterin ja kirjaston välisellä ulkoalueella, aivan kauppatorin läheisyydessä. Teatterin sisätiloihin on vapaa pääsy kaikilla, mutta pääasiassa siellä tavoitettavat asiakkaat ovat tapahtuman kävijöitä. Ulkopaikoilla tavoittaa myös muita alueella liikkuvia.

Toripaikan hinta teatterin sisätiloissa ilman sähköä on 500 €, hintaan sisältyy kaksi messupöytää 120 x 70 cm (leveys yhteensä 240 cm, toripaikan koko 3 m x 2 m) Voit myös varata sähköllisen paikan hintaan 530 €. Ulkopaikan hinta ilman sähköä 500 €, hintaan sisältyy 3 m x 3 m teltta ja pöytä 220 x 52 cm, seinät neljällä sivulla. Ulkopaikan hinta sähköllä 530 €. Ennakkomaksu 100 € laskutetaan maaliskuussa ja loppumaksu huhti-toukokuussa.

MSP Event Oy toimittaa ulkoalueen teltat ja pöydät pystytettynä. Kaikki materiaali tulee pysyä oman teltan sisäpuolella. Koska ulkoteltat sijaitsevat mahdollisesti tuulisella alueella, niiden on turvallisuussyistä oltava asianmukaisesti pystytettyjä. Omia telttoja ei ole mahdollista käyttää. Huomioithan, että huoltoajo alueelle on sallittu vain klo 9 saakka.

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita koskien koronatilannetta. Teatterin sisätiloihin tulijoilta tarkistamme mahdollisesti sen hetkisen ohjeistuksen mukaisesti koronapassin. Tiedotamme tästä ja muista yksityiskohdista tarkemmin lisää maaliskuussa.

Sitovat ilmoittautumiset: kirkkopaivat@kirkkopalvelut.fi 11.2.2021 mennessä. Toripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita varauksen yhteydessä:

• kuinka monta paikkaa tarvitset
  • varaatko paikan ulkoa vai sisältä teatterista vai molemmista
  • varaatko paikan sähköllä vai ilman

Mikäli tapahtuma jouduttaisiin perumaan, maksut toripaikoista palautetaan.