Kirkkotorilla kohdataan

Kirkkopäiville Jyväskylään pystytetään 17. – 18.5.2019 värikäs Kirkkotori, jossa järjestöt, Kirkkopäivien yhteistyökumppanit sekä eri alojen yrittäjät esittelevät monipuolista tarjontaansa ja palvelujaan Kirkkopäivä-yleisölle. Kirkkotorille on vapaa pääsy.

Kirkkotorilla mukana:

Kirkkotori on avoinna perjantaina 17.5. klo 11-18 ja lauantaina 18.5. klo 10-17.

Kirkkotorin kojut pystytetään keskustan kävelykadun, Kauppakadun varteen. Kauppakatu laskee perinteisenä katuna Yläkaupungilta, yliopiston kampuksen kulmilta alas Kirkkopuistoon, josta eteenpäin se jatkuu kävelykatuna aina alakaupungin sydämessä, Aren aukiolla sijaitsevaan päätepisteeseensä asti. Katso kohde Google Maps -kartasta tästä.

Kirkkotorilla on myös luvassa monenlaisia musiikkiesityksiä lauantaina klo 10.30-16.30. Esiintymispaikkana toimii Osuuspankin rappuset Kauppakadun ja Asemakadun kulmassa. Lavalla esiintyy kotimaisia ja ulkomaisia musiikki- ja lauluryhmiä, ja Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura palkitsee vuoden pyhäkoulunohjaajan klo 12.30. Tervetuloa kuuntelemaan ja katselemaan.