KUUNTELEN. YMMÄRRÄN. KUNNIOITAN.

Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteisviikonloppu #yhdessä2021 on siirretty vuoteen 2022.

AJANKOHTAISTA 17.12.2020:
#yhdessä2021-yhteistapahtuma on siirretty vuodella eteenpäin

Toukokuulle 2021 valmisteltu Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän yhteistapahtuma #yhdessä2021 siirretään vuodella eteenpäin.

#yhdessä2021-tapahtuman johtoryhmä on tehnyt kokouksessaan 16.12.2020 päätöksen, että tapahtuma siirretään koronavirustilanteen takia vuodelle 2022.

Tapahtumalle varattuna ajankohtana toukokuussa 2021 järjestetään virtuaalitapahtuma, jonka sisällöistä viestimme myöhemmin.

Rauhaisaa ja turvaisaa joulua sekä uutta vuotta!

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat -tapahtuman pääjärjestäjiä ovat Kirkkopalvelut ry, Suomen Lähetysseura ry ja Oulun seurakunnat. Tapahtuma ja ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kirkollisen, seurakunnallisen ja kristillisen järjestökentän, Oulun kaupungin, hiippakunnan, seurakuntien, Kirkkohallituksen ja kulttuuri- ja seurakuntaelämän kanssa.

Olemme seuranneet tarkasti koronapandemian kehittymistä ja rakentaneet tapahtumaa vastuullisesti. 16.12.2020 tapahtuman johtoryhmän tekemällä päätöksellä tapahtumaa on siirretty vuodella eteenpäin.