Toukokuisena viikonloppuna Oulun keskustan valtaa monipuolinen yhteiskunnallinen kaupunkifestivaali

#YHDESSÄ2022 Oulussa 20. – 22.5.2022

Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän valtakunnallinen #YHDESSÄ2022 -tapahtuma kokoaa Oulun tienoon asukkaat sekä kirkon ammattilaiset ja luottamushenkilöt värikkääseen viikonlopputapahtumaan Ouluun.

Kevätviikonlopun aikana tarjolla on yli 70 ajankohtaisohjelmaa, workshoppeja, arvokeskusteluja, konsertteja, katu- ja puistotapahtumia – jumalanpalveluksia ja hartauksia unohtamatta. Yhteiskunnallisen, keskustelevan kaupunkifestivaalin punaisena lankana kulkee keskustelukulttuuri ja sen muutos teemalla KUUNTELEN. YMMÄRRÄN. KUNNIOITAN.

Päivien ohjelmatarjonta ja aiheet ulottuvat ympäristöaktivismista ja muutosjohtajuudesta aina turvalliseen hengelliseen yhteisöön ja uskontodialogiin. Omaa ohjelmaa on myös lapsille ja nuorille. Osa kaikille avoimista ohjelmista on maksutonta.

Tapahtuman tavoitteena on yhdistää eri tavoin ajattelevia ihmisiä ja antaa toivoa. Tällä on erityinen merkitys nyt, kun koronapandemia vähensi kohtaamismahdollisuuksia ja ajankohtaiset uutiset niin maailmantilaan, Euroopassa käytävään sotaan kuin ilmastokysymyksiin liittyen ovat lisänneet epävarmuutta.

Tarjolla yli 70 ajankohtaisohjelmaa

Keskustelutilaisuuksissa kuullaan muun muassa Tarja Halosen, Pekka Haaviston, Mika Aaltolan, Jukka Keskitalon, Juha Sipilän ja Tytti Tuppuraisen ajatuksia. Ohjelmasta löytyy myös sellaisia nimiä kuin Eero Huovinen, Eeva Vekki, Markku ”Rive” Kanerva, Mikko Alatalo, Ilta Silva – ja monia muita.

Ohjelmatarjonta on päivittynyt pitkin kevättä ja Ukrainan tilanne näkyy myös #YHDESSÄ2022-viikonlopun ohjelmissa.

Tutustu koko ohjelmaan ja tule mukaan!

Lippuvaraukset ennakkoon

Tapahtumapaikat sijoittuvat Oulun keskustaan ja sen ympäristöön lähelle toisiaan. Maksulliset tapahtumat keskittyvät Oulun teatteriin, maksuttomat Oulun tuomiokirkkoon. Osa tapahtumista striimataan.

Maksuttomia koko perheen tapahtumapaikkoja ovat muun muassa Rotuaari, Keskustan seurakuntatalo ja Franzeninpuisto.

Maksullisten tapahtumien hinnat ja lippujen varaus Liput-sivulta.

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat yhteistapahtuman pääjärjestäjiä ovat Kirkkopalvelut ry, Suomen Lähetysseura ry ja Oulun seurakunnat. Tapahtuma ja ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kirkollisen, seurakunnallisen ja kristillisen järjestökentän, Oulun kaupungin, hiippakunnan, seurakuntien, Kirkkohallituksen ja kulttuuri- ja seurakuntaelämän kanssa.