KUUNTELEN. YMMÄRRÄN. KUNNIOITAN.

Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteisviikonloppu #yhdessä2021 kutsuu värikkääseen Ouluun 21. – 23.5.2021.

#yhdessä2021 täyttää Oulun tarjonnallaan

Keväisen Oulun keskusta täyttyy viikonloppuna 21. – 23.5.2021 aimo annoksella avarakatseista kansankirkollisuutta sekä reippailla ripauksilla kansainvälistä lähetystä, kulttuuria ja elämyksiä. Myös pohdiskeluun ja hiljentymiseen on tilaisuuksia. Tule ja ihastu!

Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän yhteisviikonloppu #yhdessä2021 kerää Ouluun koko Oulun tienoon asukkaiden lisäksi vieraita ympäri maan! Seuraa tapahtuman rakentumista näiltä sivuilta ja varaa päivät kalenteriisi hyvissä ajoin.

Tule mukaan Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat -tapahtuman ohjelmajärjestäjäksi!

Haku ohjelmajärjestäjäksi on vielä meneillään. Jätä ohjelmaehdotuksesi tästä avautuvan linkin kautta 31.5.2020 mennessä.

#yhdessä2021-tapahtumassa rakennetaan kirkon tulevaisuutta avoimessa vuoropuhelussa. Päivillä mahtuvat kohtaamaan niin kirkon jäsenet, kirkosta kiinnostuneet kuin ”epäilevät tuomaatkin”.

Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien ohjelmateema:
Kuuntelen. Ymmärrän. Kunnioitan.

Keskustelukulttuuri Suomessa ja kansainvälisesti on muuttunut yhteiskunnan siiloutumisen, kuplautumisen ja polarisoitumisen myötä. Tässä ajassa tärkeää on kuunteleminen, kohtaaminen ja avoin dialogi kansallisesti ja kansainvälisesti eri siilojen ja kulttuurikuplien kesken.

Myös kirkon on päivitettävä omaa keskustelukulttuuriaan. Kuunteleminen, toisten lähtökohtien ymmärtäminen ja keskinäinen arvostus sekä kunnioitus ovat hyvän keskustelun lähtökohtia.

Tapahtuma on suunnattu

• Seurakuntien ja järjestöjen työntekijöille sekä luottamushenkilöille
  • Oulun alueen kaikille asukkaille, perheille ja nuorille
  • Oulun hiippakunnan alueen seurakuntalaisille
  • Globaaleista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä sekä kulttuurista kiinnostuneille kävijöille ja vaikuttajille

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat -tapahtuman pääjärjestäjiä ovat Kirkkopalvelut ry, Suomen Lähetysseura ry ja Oulun seurakunnat. Tapahtuma ja ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kirkollisen, seurakunnallisen ja kristillisen järjestökentän, Oulun kaupungin, hiippakunnan, seurakuntien, Kirkkohallituksen ja kulttuuri- ja seurakuntaelämän kanssa.

Saat lisätietoa ohjelmahausta ja tapahtumasta: