KUUNTELEN. YMMÄRRÄN. KUNNIOITAN.

Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteisviikonloppu #yhdessä2021 kutsuu Ouluun 21. – 23.5.2021.

#yhdessä2021 sekä paikan päällä että virtuaalisesti

Koronan jyllätessä kotimaassa ja maailmalla toivomme voivamme olla yhdessä Oulussa 21. – 23.5.2021. Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän yhteisviikonloppu #yhdessä2021 kokoaa Ouluun kaupungin ja ympäristön asukkaiden lisäksi vieraita ympäri maan – sekä paikan päälle että virtuaalisesti.

Ohjelma julkaistaan ja lipunmyynti alkaa tammikuussa 2021

Koko ohjelma julkaistaan tammikuussa 2021 osoitteissa kirkkopaivat.fi ja lahetysjuhlat.fi. Samalla alkaa lippujen myynti näiden sivujen kautta.

Viikonlopun maksullinen ohjelma sijoittuu korona-avarasti Ainolan puistoon kohoavaan tapahtumatelttaan, Radisson Blue -hotellin Ainola-saliin sekä Oulun tuomiokirkkoon, jonka ohjelma muuttuu maksuttomaksi perjantai-illasta alkaen.

Lippuja maksullisten ohjelmien tapahtumapaikoille on koronarajoitusten puitteissa myynnissä rajoitettu määrä, mutta ilman lippua jääneetkin pääsevät osallistumaan #yhdesssä2021-ohjelmiin hankkimalla edullisen virtuaalilipun. Viikonlopun ohjelmapalettia rakennetaan aimo annoksilla kirkon ajankohtaisinta asiaa sekä ripauksilla avarakatseista kansankirkkoa, kansainvälistä lähetystä, kulttuuria ja yllätyksiä. Myös pohdiskeluun ja hiljentymiseen löytyy tilaa. Päivien ydintä on monipuolinen jumalanpalvelus- ja hartausohjelma.

Viikonlopun aikana Oulua elävöittävät monet maksuttomat yleisötapahtumat muun muassa Rotuaarilla, kaupunginkirjastossa ja Hiljaisuuden talossa. Myös Tuomiokirkon ohjelma on maksutonta perjantai-illasta lähtien. Nuorten oma ohjelma rakentuu keskustan seurakuntatalolle – kun taas pienempi väki perheineen suuntaa Myllytullin koulun iloiseen menoon.

Tapahtumateltan päälavalle on rakenteilla sekä perjantai- että lauantai-illaksi konsertit, joihin voi osallistua erikseen ostettavalla lipulla paikan päällä tai virtuaalisesti.

Kuuntelen. Ymmärrän. Kunnioitan.

Lämpimästi tervetuloa Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteisviikonloppuun! Oulussa rakennamme kirkon tulevaisuutta avoimessa vuoropuhelussa teemalla: Kuuntelen. Ymmärrän. Kunnioitan.

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat -tapahtuman pääjärjestäjiä ovat Kirkkopalvelut ry, Suomen Lähetysseura ry ja Oulun seurakunnat. Tapahtuma ja ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kirkollisen, seurakunnallisen ja kristillisen järjestökentän, Oulun kaupungin, hiippakunnan, seurakuntien, Kirkkohallituksen ja kulttuuri- ja seurakuntaelämän kanssa.

Seuraamme tarkasti koronapandemian kehittymistä ja rakennamme tapahtumaa vastuullisesti.