KUUNTELEN. YMMÄRRÄN. KUNNIOITAN.

Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteisviikonloppu #yhdessä2021 kutsuu värikkääseen Ouluun 21. – 23.5.2021.

#yhdessä2021 täyttää Oulun tarjonnallaan

Keväisen Oulun keskusta täyttyy viikonloppuna 21. – 23.5.2021 aimo annoksella avarakatseista kansankirkollisuutta sekä reippailla ripauksilla kansainvälistä lähetystä, kulttuuria ja elämyksiä. Myös pohdiskeluun ja hiljentymiseen on tilaisuuksia. Tule ja ihastu!

Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän yhteisviikonloppu #yhdessä2021 kerää Ouluun koko Oulun tienoon asukkaiden lisäksi vieraita ympäri maan! Seuraa tapahtuman rakentumista näiltä sivuilta ja varaa päivät kalenteriisi hyvissä ajoin.

Keskustelukulttuuri Suomessa ja kansainvälisesti on muuttunut yhteiskunnan siiloutumisen, kuplautumisen ja polarisoitumisen myötä. Eiköhän juuri nyt ole avoimen dialogin, kuuntelemisen sekä ymmärtävän ja kunnioittavan kohtaamisen aika! Myös kirkon on päivitettävä omaa keskustelukulttuuriaan. Näistä näkökulmista Ouluun on valmisteilla mielenkiintoinen ohjelmakokonaisuus.

Tapahtuma on suunnattu

• Oulun ja ympäröivän alueen kaikille asukkaille, perheille ja nuorille
  • Seurakuntien ja järjestöjen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vapaaehtoisille
  • Globaaleista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä sekä kulttuurista kiinnostuneille kävijöille ja vaikuttajille

Ohjelma julkaistaan ja lipunmyynti alkaa tammikuussa 2021

Koko #yhdessä2021-ohjelma julkaistaan tammikuussa 2021 osoitteissa kirkkopaivat.fi ja lahetysjuhlat.fi.  Tuotamme sisältöjä vahvasti myös verkkoon.

Ammattilaisohjelman lisäksi tarjolla on maksutonta ohjelmaa, josta oululaisyleisön ohella pääsevät nauttimaan kaikki vieraat. Omaa ohjelmaa on myös perheille ja kouluikäisille sekä nuorille. Päivien ydintä on monipuolinen jumalanpalvelus- ja hartausohjelma.

Kirkkotori

Kirkkotorilla järjestöt, yhteistyökumppanit ja alueen yrittäjät esittelevät toimintaansa ja palvelujaan tapahtuman kävijöille. Toripaikat tulevat varattaviksi tammikuussa. Lähetämme sitä ennen lisätietoa toritapahtumasta, hinnoista sekä varausohjeet. Edellisessä tapahtumassa mukana olleet saavat tiedon automaattisesti. Mikäli organisaationne ei ole aiemmin osallistunut näytteilleasettajana Kirkkotorille ja olette kiinnostuneet toripaikasta, ilmoittakaa asiasta kirkkopaivat@kirkkopalvelut.fi, niin olemme yhteydessä.

Kuuntelen. Ymmärrän. Kunnioitan.

Oulussa rakennetaan kirkon tulevaisuutta avoimessa vuoropuhelussa ohjelmateemalla Kuuntelen. Ymmärrän. Kunnioitan. Päivillä mahtuvat kohtaamaan niin kirkon jäsenet, kirkosta kiinnostuneet kuin ”epäilevät tuomaatkin”.

Lämpimästi tervetuloa Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteisviikonloppuun! Oulussa ollaan #yhdessä2021.

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat -tapahtuman pääjärjestäjiä ovat Kirkkopalvelut ry, Suomen Lähetysseura ry ja Oulun seurakunnat. Tapahtuma ja ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kirkollisen, seurakunnallisen ja kristillisen järjestökentän, Oulun kaupungin, hiippakunnan, seurakuntien, Kirkkohallituksen ja kulttuuri- ja seurakuntaelämän kanssa.

Seuraamme tarkasti koronapandemian kehittymistä ja rakennamme tapahtumaa vastuullisesti.