Tulossa koronaepidemian takia vuodella siirtynyt yhteisviikonloppu Oulussa livenä:

#YHDESSÄ2022-tapahtuma vihdoin paikan päällä Oulussa 20. – 22.5.2022

Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän #YHDESSÄ2022-yhteistapahtuma kokoaa Oulun tienoon asukkaat sekä kirkon ammattilaiset ja luottamushenkilöt värikkääseen viikonlopputapahtumaan Ouluun keväällä 2022.

Alun perin keväälle 2021 suunniteltu tapahtuma korvattiin #YHDESSÄ2021-virtuaalitorstailla toukokuussa 2021.

Oulussa keväällä 2022 järjestettävän tapahtuman ohjelmien punaisena lankana kulkee virtuaalitapahmuman tavoin keskustelukulttuuri ja sen muutos teemalla KUUNTELEN. YMMÄRRÄN. KUNNIOITAN.

Seuraa tapahtuman rakentumista näiltä sivuilta

Ennakkomaistiaisia tapahtuman ohjelmista sekä mielenkiintoisia niminostoja päivän esiintyjäkaartista päivittyy näille sivuille pitkin syksyä. Pysy linjoilla!

Tapahtuman koko ohjelma, osallistumismaksut sekä ilmoittaumislinkki päivittyvät sivuille marras-joulukuun vaihteeseen mennessä.

Syksyn ja talven mittaan uutisoimme tapahtuman rakentumisesta myös uutiskirjeessä sekä Kirkkopäivien FB-sivulla ja muissa some-kanavissamme.

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat yhteistapahtuman pääjärjestäjiä ovat Kirkkopalvelut ry, Suomen Lähetysseura ry ja Oulun seurakunnat. Tapahtuma ja ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kirkollisen, seurakunnallisen ja kristillisen järjestökentän, Oulun kaupungin, hiippakunnan, seurakuntien, Kirkkohallituksen ja kulttuuri- ja seurakuntaelämän kanssa.